Loading...
Menu

Εκδήλωση υπέρ υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια

 

Εκδήλωση υπέρ υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια

 

To Παλατάκι (Κυβερνείο) έγινε το όμορφο σκηνικό για τον Καλοκαιρινό Χορό που διοργάνωσε στις 19 Ιουνίου 2015 ο Σύλλογος Φίλων και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν υπέρ του Προγράμματος Υποτροφιών του σχολείου και η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου - περισσότερα από 400 άτομα – έστειλε ένα πραγματικό μήνυμα έμπρακτης συμπαράστασης στο έργο του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίων και Λυκείων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν οι Χρυσοί Χορηγοί: Κήπου έργον και GMM (Global Money Managers), οι Χορηγοί: Α.Α. Δάνου,Eurobank, Χατζηκοσμάς Βιομηχανία Πλαστικών, Clinic ViePlastic Surgery Γεωργία Βαδαρλή, η οικογένεια Μάρκου & Αλεξάνδρας Παπαγεωργίουκαι η οικογένεια Κυριάκου Κυριακού και οι Υποστηρικτές: Καρανάσιος Βαρσάμη και συνεργάτες, περιοδικό TradersStudio Nikoleris Photography,Tsaldaris Luxury CraftGroove και Phoenix

 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead